“Iedereen kan BIM leren!”
Daan Heijting, Revit fanaticus - Oprichter BIM Tutorials

Ons doel is van iedere techneut een echte BIM’mer te maken! Door het gebruik van een online platform kun jij je eigen moment bepalen om de Tutorial te volgen die het beste bij jouw past, daarnaast kun je de Tutorials onbeperkt blijven terugkijken!

Alle instructeurs zijn techneuten uit de praktijk. De Tutorials zijn gebaseerd op bestaande processen en werkmethodieken. Elke instructeur heeft zijn eigen verhaal en wilt die graag met jouw delen.

Cursist – Trainer – BIM Tutorials

De cursist, de docent en het platform vormen een drie-eenheid. Het platform is als een gereedschap, die allerlei interacties tussen trainer en cursist mogelijk maken. Zo kunnen de trainers hun kennis delen. Jullie kunnen als individu, team of school een licentie afsluiten. Met deze licentie betalen wij de trainers en kunnen jullie praktische kennis opdoen over diverse BIM-programma's. Een mooi systeem toch?

Onze BIM trainers

Daan Heijting

BIM trainer
Als sinds mijn opleiding heb ik een voorliefde voor BIM. Als CTO van Orange Button b.v. en CEO van Slim Engineering b.v. ben ik er meer en meer van overtuigd dat BIM beschikbaar moet zijn voor iedereen die zich hierin interesseert. Als oprichter en trainer van BIM Tutorials probeer ik juist dit voor elkaar te krijgen. bezoek eventueel mijn Linkedin pagina voor meer informatie over mij persoonlijk, en twijfel niet om contact op te nemen als je iets wilt vragen. veel kijkplezier op BIM Tutorials!

Taco Pover

BIM trainer
Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het gebied van integraal ontwerpen in een model. Door de vele projecten op het werk ben ik ondertussen een zeer ervaren Revit gebruiker. Daarnaast heb ik ook ervaring met andere BIM gerelateerde software zoals clashdetection- visualisatiesoftware (o.a. Navisworks, Solibrie, Unreal Engine). Dankzij mijn brede opleiding en het multidisciplinaire werk van een adviesbureau ben ik in staat niet alleen de installatietechnische, maar ook de bouwkundige implicaties te overzien die tijdens het modelleren plaats vinden.

Niek Rooijackers

BIM trainer
BIM is een fenomeen waar je in de huidige bouwpraktijk niet meer omheen kunt. BIM is niet te koop. De implementatie van BIM is een bedrijfsbrede (en bedrijfsoverstijgende) procesverandering. BIM is veel meer dan het maken van een 3D model. BIM is het managen, beheren, delen en hergebruiken van informatie. Zowel intern als extern. Ik geloof in een Open BIM filosofie waarbij partijen samenwerken met hun eigen "Best of breed" software en gegevens uitwisselen door middel van open standaarden zoals IFC en BCF.